PODIJELI

Kreator najpoznatije društvene mreže na svijetu najavio je nekoliko promjena.

Milijuni korisnika cijelog se poslijepodneva muče s Facebookom, koji stalno pada. Ranija iskustva pokazala su nam da svaki put kad Facebook ovako padne, Mark Zuckerberg je odlučio implementirati neku novinu u njega, piše Tech Insider.

Ove godine kreator najpoznatije društvene mreže na svijetu najavio je nekoliko promjena, a bilo koja od njih mogla bi zaživjeti ovih dana.

Moguće je da je današnji pad Facebooka uzrokovan najavama da će korisnike svako jutro dočekati vremenska prognoza. Korisnici android i iPhone pametnih telefona dobit će pristup vremenskoj prognozi koja će im pružiti ilustrirani opis i link k detaljnijim podacima koji uključuju maksimalne i minimalne temperature.

Osim toga, Facebook je donio odluku da od 1. maja više nećemo moći primati poruke poslane na e-mail adresu @facebook.com

“Nakon 1. maja više nećete moći primati ove emailove. Molimo vas da ažurirate vaše e-mail adrese za sve servise koji vam trenutno šalju poruke na ovu e-mail adresu”, poručili su iz Facebooka, prenosi NewsAura.

Testirane su i nove promjene koje bi se mogle naći na našem News Feedu. Pojedini korisnici objavili su svoje screenshotove News Feeda koji izgleda drugačije od onog na koji smo naviknuli.

IzvorN1
PODIJELI