PODIJELI

Svakog ljeta mnogi od nas detaljno planiraju odmor i putovanje kako bi znali točno s čime raspolažemo i što si sve možemo priuštiti. No, uz niz aplikacija za pametne telefone možemo i uštedjeti na planiranju i samom ljetovanju, kako bi nam na kraju ostalo više novca za zabavu ili da produljimo boravak na našoj ovogodišnjoj destinaciji.

Hopper

Planirate li putovanje na neku udaljenu destinaciju želite kupiti što povoljniju avionsku kartu. Uz Hopper aplikaciju možete uštedjeti do 40 posto na vaš sljedeći let!

Hopper svakodnevno analizira cijene različitih avio kompanija te predviđa kada će one biti najpovoljnije. Aplikacija će vam poslati obavijest i upozoriti vas da je vrijeme za kupovinu karata. (Android, iOS)

Goodbudget

Putujete s partnerom ili ekipom? Kako bi imali uvid u zajednički budžet i lakše organizirali vaše troškove tijekom putovanja koristite Goodbudget aplikaciju.

Aplikacija će pratiti sve vaše troškove i u svakom trenutku možete provjeriti koliko vam je sredstava ostalo za nastavak ljetovanja. (Android, iOS)

Trivago

Ova jednostavna aplikacija pomaže vam pronaći savršen hotel u području koje ste izabrali. Možete upisati ime grada, odabrati datume i veličinu sobe te zatim pokrenuti pretraživanje. Aplikacija će prikazati dostupne hotele na karti tako da možete vidjeti koliko je lokacija hotela udaljena od plaže ili centra grada.

Rezultate pretraživanja možete filtrirati po cijeni, ocjeni korisnika i sadržajima kao što su Wi-Fi ili bazen, a za svaki hotel na popisu vidjet ćete cijene. (Android, iOS)

Hotel Tonight

Ova aplikacija spasit će vas tijekom neočekivanih i spontanih putovanja. Za vas će pronaći niske cijene hotelskih soba u zadnji čas, a na vama je da odaberete ponudu koja vam najviše odgovara. (Android, iOS)

HAK

Osim što vam daje pregled trenutačnog stanja na cestama i informacije o zabranama prometovanja na cestama, HAK aplikacija prikazat će vam i najbližu benzinsku postaju te aktualne cijene goriva. (Android, iOS)

Viator

Korisna aplikacija pomaže vam otkriti gdje možete kupiti najjeftinije karte za turistički obilazak ili odlazak u neki muzej, ali i da dobijete inspiraciju oko dodatnih aktivnosti na svom odredištu. Sve te lokacije možete vidjeti i na karti, odnosno otkriti koja je od njih najbliža vašoj lokaciji, a kroz nju možete dobiti i prednost na nekim od popularnih svjetskih lokacija poput Eiffelova tornja. (Android, iOS)

Izvor24sata.hr
PODIJELI