PODIJELI

Unuk ruskog oligarha, Grigorija Mamurina, najčešće opisuju kao bahatog i “odvratnog lika“.

Grigori na svom You Tubeu kanalu postavlja video-klipove kako bi dokazao da novac može da kupi sve. Skoro svi njegovi snimci su zasnovani na seksualnim aluzijama, kao i na bizarnim fantazijama.

“Ruski Spilberg“, kako sebe često naziva, traži mlade djevojke koje dregadira u svojim snimcima. U jednom od snimaka krišom je “kupio“ djevojku nekom za veče.

Naime, Grigori je ubijeđen da na ovaj način pokušava da pokaže slabosti ljudskog društva.“Ja ne osuđujem te ljude. Vjerujem da imaju neke probleme koji ih nateraju da urade određene stvari. Ne znam šta bih radio da imam iste probleme kao oni“, kazao je Grigori prenosi “Dejli Mejl“.

U svom posljednjem video-klipu on sjedi u parkiranom Mercedesu, a onda zaustavlja par koji nailazi i pita ih koliko bi koštalo da on ima seks sa djevojkom, a da njen momak sjedne i sačeka. Paru je ponudio oko 2.000 eura, ali momak mu je zaprijetio da će ga udariti.

Međutim, najbizarniji dio priče je da poslije prijetnji dečko se predomislio i počeo da pregovara o cijeni.Ovaj šokantan video-klip je pregledan skoro dva miliona puta.

Svi njegovi snimci izazivaju kontroverze zbog javnog ponižavanja ljudi.

IzvorB92
PODIJELI